圆角-engin-akyurt-SMwCQZWayj0-unsplash

Wat is Hot-Stones/ Cupping/ Guasha?

Hot-Stones, Cupping, Guasha: Traditionele Therapieën voor Lichaam en Geest

Hot-Stones, Cupping, Guasha zijn eeuwenoude therapieën die zich richten op het herstellen van balans in het lichaam. Deze traditionele behandelingen zijn gericht op het bevorderen van de energiestroom en het herstellen van vitaliteit door het gebruik van warmte, cups en speciale technieken.

Hot-Stones, Cupping, Guasha zijn therapiesessies die rust en ontspanning bieden door het gebruik van verwarmde stenen, cups en speciale schrapertechnieken. Ze werken synergetisch om spanning te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en het zelf-herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

hot stone

Deze therapieën bieden een diepe ontspanning en een gevoel van welzijn door het stimuleren van de meridianen en het vrijmaken van blokkades in het lichaam. Hot-Stones, Cupping, Guasha zijn niet alleen gericht op fysieke verlichting, maar ook op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.

De warmte van de stenen, het vacuüm van de cups en de schrapertechnieken van Guasha werken samen om spanningen te verminderen en het natuurlijke helingsproces van het lichaam te bevorderen. Deze effectieve technieken zijn bedoeld om uw lichaam te revitaliseren en uw geest te verfrissen.

Hoe Werken Hot-Stones/ Cupping/ Guasha?

Deze therapieën werken door het toepassen van warmte, vacuüm en speciale schrapertechnieken op specifieke punten op het lichaam. Dit bevordert de doorbloeding, vermindert spierspanning en stimuleert het lichaam om gifstoffen te elimineren, waardoor een gevoel van diepe ontspanning ontstaat.

Bij Body Improvement Utrecht geloven we in het aanpassen van elke Hot-Stones, Cupping, Guasha sessie aan uw individuele behoeften. Onze ervaren therapeuten passen de behandeling aan op basis van uw specifieke wensen, om u een gepersonaliseerde en effectieve ervaring te bieden.

Service Image Three
KRIJG DEZE SERVICE

Registreer hier om deze service te boeken.

 

  • 30 minuten: € 40,00
  • 60 minuten: € 60,00
  • 90 minuten: € 80,00
  • 120 minuten: € 120,00

Maak Afspraak