Ontspanningsmassage

U heeft geluk als u massage in Utrecht zoekt, want de mensen van Body Improvement weten wat hen te doen staat. Hoe fijn zou het zijn als uw partner u eens lekker ging masseren. Of hij of zij kan het niet of heeft er geen zin in. Of u woont alleen! Maar een massage kan belangrijk zijn om je dag mee te beginnen, geeft je de hele dag een ontspannen gevoel of aan het einde van de dag een massage die alle spanning van de dag doet verdwijnen.

Body Improvement staat voor u klaar. Na een uurtje massage gaat u fluitend weer de deur uit. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht. En wilt u echt lekker vroeg uw dag goed beginnen? Op afspraak kan dat zelfs al om 09.00 uur. Chinese Massage Utrecht, Aziatische Massage Utrecht, natuurlijk bij Body Improvement Utrecht.

U hoeft geen lichamelijke klachten te hebben om eens bij Body Improvement te komen voor een massage. U bent misschien de laatste tijd wat gespannen of u heeft last van stress. Met een professionele ontspanningsmassage van Body Improvement knapt u zienderogen op. Na een drukke werkdag is het heerlijk om u over te geven aan een massage, waarin u weer helemaal tot rust komt. Uw eventuele stress verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Ook als u zich onzeker voelt kan een ontspanningsmassage helpen. Door het aanraken met aandacht wordt het mogelijk het vertrouwen in uw lichaam te herstellen. Veel mensen hebben al ontdekt dat een ontspanningsmassage een prettige algehele ontspanning en een energiek en uitgerust gevoel van uw lichaam tot gevolg heeft. Massage is een steun voor natuurlijke herstelprocessen in uw lichaam.

Bij een ontspanningsmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd en versnelt daardoor de afvoer van afvalstoffen. Dat maakt de massage heilzaam. Het voorkomt stijve spieren, spanningshoofdpijn en nog veel meer mogelijke lichamelijke ongemakken. Uw lichaam blijft soepel. Het is belangrijk om na de massage voldoende water te drinken, zodat de afvalstoffen zonder moeite kunnen worden afgevoerd. Indien u regelmatig gebruik maakt van een massage, zult u zich beter voelen, energieker en vitaal. Regelmatige massage kan ook een positieve invloed hebben op uw bloeddruk. Massage kan u ook mooier maken. Het verouderingsproces van uw huid kan vertragen door de vervanging van dode huidcellen te stimuleren. Lokale verwarming en betere afvoer kan helpen om vetophopingen af te breken en cellulitis te vertragen.

Indien u ontspannen bent, ziet u er gewoon beter uit., uw natuurlijke schoonheid komt terug. Indien u ontspannen bent, slaapt u ook beter. Een cadeau voor uzelf of geef het cadeau aan een ander.

Wij doen het graag. Het is ons vak. Wij geven u met plezier een vakkundige en professionele ontspanningsmassage of andere vorm van massage. Uiteraard mag uw vrouw of partner, vriend of vriendin ook meekomen.

Wilt u in “stereo” gemasseerd worden? Ook dat kan. Wij beschikken over 4 ruime behandelkamers. Het is ook mogelijk met uw partner, vriend of vriendin samen in één kamer gemasseerd te worden, in “stereo”. Het is verstandig om voor de duo-kamer te reserveren omdat er dan 2 masseuses tegelijkertijd beschikbaar moeten zijn.

Ontspanningsmassage met 4 handen

Veel klanten kiezen voor een ontspanningsmassage met 4 handen. Bij een 4-handen massage werken dan 2 van onze masseuses dan uw lichaam om tot een optimale ontspanning te komen. Om het een bijzonder moment in uw leven te noemen is wellicht iets te veel, van het goede. Een ervaring met een intensieve ontspanningsmassage door 4 zachte vrouwenhanden is echter best iets bijzonders. Waar u dagenlang een fijne herinnering aan overhoudt.

Voor een ontspanningsmassage kunt u bij Body Improvement ook kiezen voor een 4-handen massage voor een ultieme ontspanning. Bij aanraking met vier handen gebeurt er iets anders in uw hoofd. De geest ontspant zich dieper en sneller. U kunt niet meer volgen wat vier handen tegelijk aan indrukken teweegbrengen. Uw eventuele zorgen verdwijnen naar de achtergrond. U geeft zich helemaal over aan de aanrakingen van de masseuses. U krijgt nieuwe energie. Ideaal voor iedereen die een intense massagebeleving wil meemaken. Zie voor verdere details onder Ontspanningsmassage.