Sportmassage

Zoekt u massage in Utrecht? Dat kan het beste bij Body Improvement, ook voor sportmassage. Sportmassage is in sommige aspecten vergelijkbaar met gezondheidsmassage. Bij een sportmassage werken wij aan een verbetering van de fysieke gesteldheid ter voorkoming van blessures en klachten. Uiteraard ook om eventuele blessures en klachten te verhelpen., maar vooral om deze te voorkomen. Uw lichaam en geest moeten weer in balans komen zodat u weer een goed ontspannen gevoel krijgt en goed kunt presteren. De eventuele mentale stress verdwijnt. U kunt overbelasting, vochtvorming, kramp en spierpijn voorkomen.

Het is dus gewoon goed voor uw gezondheid om u af en toe te verwennen met een sportmassage. De sportmassage stimuleert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer. Uw spieren komen los en uw prestaties verbeteren. Ook bij een sportmassage is het belangrijk om na de massage goed te drinken. Door de massage ontstaat een verbeterde doorbloeding, waardoor ook afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om deze afvalstoffen af te voeren en het lichaam te reinigen.

Sportmassage is niet alleen voor topsporters. Het is ook bedoeld voor recreatieve sporters. Het is een massage die een preventieve werking heeft en een herstellende functie. Het helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Het is dus voor alle sporters van voetbal tot tennis, van golf tot hockey. Zelfs voor schakers en bijvoorbeeld darters om stress weg te nemen en concentratie te verbeteren. U slaapt beter en u kunt daardoor beter presteren.

Doet u veel aan sport? Heeft u spierpijn of lichte blessure?
Ga dan voor een Sportmassage naar Body Improvement.