Gezondheidsmassage

Voor de beste massage in Utrecht naar Body Improvement. Het zal ook u wel eens overkomen. Vastzittende schouders, last van een van uw schouders of allebei, nekproblemen of pijn in de rug. Beenklachten of andere spierklachten. Misschien zit u wel de hele dag achter een computer of heeft u zwaar werk. Sommige banen kunnen belastend voor uw lichaam zijn. Er kunnen dan klachten ontstaan. Soms wordt dit veroorzaakt door overbelasting of een verkeerde houding. Vaak ook oorzaak onbekend. Met een gezondheidsmassage van een van de specialisten bij Body Improvement kan het direct al veel verlichting geven.

Met gebruikmaking van klassieke massage- en Aziatische massagetechnieken zullen uw klachten snel verminderen en soms ook compleet verdwijnen. Om uw lichaam in goede conditie te houden is het raadzaam om uw lichaam of de bewuste plekken regelmatig opnieuw te laten masseren. Een soort APK voor uzelf.

Massage helpt de natuurlijke herstelprocessen in het lichaam. Het stimuleert de doorbloeding en versnelt daardoor de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam. Het is daarom belangrijk om na een massage ook goed water te drinken.

De stimulering van de doorbloeding kan helpen om spanningshoofdpijn, stijve nek en pijnlijke schouders te voorkomen. Het stimuleert de nier- en darmfuncties, waardoor u zich al met al na een aantal massages een stuk energieker zult voelen, alsof u meer energie krijgt. Uw spieren worden soepeler en u beweegt daardoor gemakkelijker. Ook voor Chinese massage in Utrecht naar Body Improvement.

Wij beiden verschillende gezondheidsmassages: